BWE Nieuws
Activiteiten
Lid worden
Fanshop
On Tour
Busreizen
FC Schalke 04
Wedstrijden
Stadions

Fanzine B&W Info
Links
Contact


Activiteiten

Blau und Weiss Enschede is bij iedere thuiswedstrijd en de meeste uitwedstrijden van FC Schalke 04 in het stadion aanwezig.

Bij thuiswedstrijden is het trefpunt van BWE café "Auf Schalke/Wellhausen" op de Schalker Meile (Kurt-Schumacher-Strasse 119) in GE. Tot uiterlijk anderhalf uur voor de wedstrijd is BWE daar aanwezig.
Het café vind je door vanaf de A2 in GE langs de Arena richting GE-Zentrum te rijden. Na het eerste viaduct, het begin van de Schalker Meile, is het café bij het eerstvolgende stoplicht aan de rechterkant. Ongeveer 200 meter na de Glückauf Kampfbahn. Parkeren 200 meter verder naast de brug.

In het stadion kun je het bestuur treffen op Block 35 (Oberrang Nordkurve) of hou de fanclubvlag in de gaten.

Naast het wedstrijdbezoek organiseert BWE regelmatig feestavonden voor de leden en doet het mee aan diverse voetbaltoernooien. Het jaarlijkse Internationale BWE fanclubtoernooi is uitgegroeid tot een traditie. Zestien Schalkefanclubs gaan in Enschede twee dagen lang met elkaar de sportieve strijd aan. De feestavond op zaterdag is altijd weer een hoogtepunt. BWE is ook regelmatig aanwezig bij activiteiten van het SFCV als fantoernooien en Schalkebeurzen. Leden van BWE kunnen ten allen tijde deel nemen aan de verschillende activiteiten van de fanclub.

BWE ACTIVITEITEN 2016
vr. 6 jan.
BWE Instuif

 

BWE luidt het nieuwe jaar in met de BWE Instuif. Het fanclubbestuur nodigt de fanclubleden met aanhang van harte uit om vrijdag 6 januari a.s. in ons nieuwe stamcafé De Toekomst in ontspannen sfeer het glas te heffen op een nieuw königsblau jaar.

Leden hebben die avond de gelegenheid de contributie voor het nieuwe jaar te voldoen. Meld je aan voor de BWE weekendtrip naar Ingolstadt en de busreizen na de winsterstop. Ook de fanclubartikelen zijn deze avond te koop.

De avond begint om 20.04 uur in café De Toekomst, Toekomststraat 48-50 in Enschede.
De entree is gratis.

19 - 21 mei
Weekendtrip Ingolstadt incl. FCI - S04

 

Driedaagse trip naar de slotwedstrijd van het seizoen FC Ingolstadt - FC Schalke 04. We verblijven in een hotel in Ingolstadt. De bus vertrekt vrijdag 19 mei vanaf café De Toekomst om er zondagavond weer terug te keren. De trip is inclusief 2 hotelovernachtingen met ontbijt, busvervoer per luxe touringcar, een ticket voor de wedstrijd FC Ingolstadt - FC Schalke 04, op de wedstrijddag vervoer naar het stadion en een gezamenlijk diner. Kosten 199 euro p.p.
Aanmelden is per direct mogelijk per e-mail aan bwe@xs4all.nl.

za. 3+zo. 4 juni
Internationale BWE fanclubtoernooi

In het eerste weekeinde van juni 2017 vormen de velden van Sportclub Enschede weer het decor van het Internationale BWE fanclubtoernooi met zaterdagavond weer een spetterende feestavond.Nadere details volgen, maar hou deze zaterdag en zondag alvast vrij!

Ik wil graag meevoetballen met BWE!
Dat kan! Ieder lid van BWE kan meedoen aan het toernooi. Een beetje voetbalervaring is meegenomen doch niet noodzakelijk. Een sportieve instelling des te meer. Aanmelden en info bij Erwin: bwe@xs4all.nl.

Programma zaterdag 3 juni
13.00 uur aftrap poulewedstrijden
17.00 uur einde poulewedstrijden
20.00 uur aftrap feestavond

programma zondag 4 juni
10.30 uur aftrap verliezersronde
11.00 uur aftrap winnaarsronde
14.30 uur aftrap finale met aansl. prijsuitreiking