BWE Nieuws
Activiteiten
Lid worden
Fanshop
On Tour
Busreizen
FC Schalke 04
Wedstrijden
Stadions

Fanzine B&W Info
Links
Contact


BWE contact

Voor informatie, vragen, opmerkingen en tips over Blau und Weiss Enschede en FC Schalke 04 stuur een mail naar bwe@xs4all.nl.

Het auteursrecht op al het materiaal van deze website (alle pagina's vallend binnen het domein www.b-w-e.nl en www.xs4all.nl/bwe) berust bij Blau und Weiss Enschede, tenzij anders gemeld.

Het is niet toegestaan om zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van de webredactie van Blau und Weiss Enschede informatie (teksten, beelden, geluid en HTML/CSS/Javascript daaronder begrepen) via electronische en gedrukte media of op welke andere wijze ook, op te slaan en/of te verspreiden. Mocht je iets willen gebruiken neem dan even per e-mail contact met ons op.

Hoewel deze site met de grootste zorg is gemaakt kan het zijn dat sommige gegevens niet correct zijn. Blau und Weiss Enschede en de makers van deze site nemen geen verantwoordelijk voor eventuele schadelijke gevolgen. Mocht je een fout of foute link tegenkomen, laat het ons weten.

Voor alle genoemde links op deze website geldt: BWE neemt geen verantwoordelijkheid voor de inhoud van de gelinkte sites, aangezien BWE geen invloed kan uitoefenen op de inhoud van die sites. De verantwoording voor de inhoud van de gelinkte sites berust bij de makers. Blau und Weiss Enschede benadrukt dat de inhoud van de gelinkte sites niet de mening weergeeft van de fanclub en haar leden.

Deze site mede tot stand gekomen dankzij de creatieve inbeng van Willy Kaspers.