BWE Nieuws
Activiteiten
Lid worden
Fanshop
On Tour
Busreizen
FC Schalke 04
Wedstrijden
Stadions

Fanzine B&W Info
Links
Contact


Lid worden van BWE

FC Schalke 04 fanclub Blau und Weiss Enschede is officieel erkend door de club en werd op zaterdag 28 oktober 1995 opgericht door zes fanatieke Enschedese Schalkefans op een terugreis van de verloren thuiswedstrijd tegen aartsrivaal Borussia Dortmund. Inmiddels hebben al meer dan 250 Nederlandse Schalkefans zich aangesloten bij de fanclub. Voor slechts € 15 per kalenderjaar ben je al lid!

Bij de oprichting werden drie doelstellingen afgesproken:

  • Ondersteuning van Schalke 04 door het bezoeken van uit- en thuiswedstrijden.

  • Promoten van FC Schalke 04.

  • De betrekkingen verbeteren tussen de Nederlandse en Duitse voetbalsupporters.

Blau und Weiss Enschede organiseert busreizen naar de wedstrijden van FC Schalke 04. Ook bij vrijwel alle uitwedstrijden zijn fanclubleden in het stadion aan te treffen.
Jaarlijks organiseert BWE een tweedaags internationaal voetbaltoernooi met deelname van S04-fanclubs uit meerdere landen. Na afloop van de eerste speeldag is er een grote feestavond voor deelnemers en BWE-leden.

BWE is aangesloten bij het Schalker Fan Club Verband. Aan fanclubtoernooien en andere activiteiten van dit koepelorgaan van S04-fanclubs wordt actief deelgenomen. BWE organiseert jaarlijks een driedaagse trip naar een uitwedstrijd van FC Schalke 04. Zo waren er al trips naar Berlijn, München, Stuttgart, Bremen, Nürnberg, Freiburg, Mainz, Köln en Hamburg.
BWE organiseert regelmatig fanclubavonden, waar de BWE-leden Youri Mulder en Marco van Hoogdalem meerdere malen acte de presence gaven.

Naast de thuisbasis Enschede en de omliggende plaatsen zijn de leden over heel Nederland verspreid. Onder meer uit Leiden, Rotterdam, Almere, Zoetermeer, Werkhoven, Dordrecht, Groningen, Winschoten, Bakel, Amsterdam, maar ook in Duitsland heeft BWE zijn leden.

Het bestuur van de fanclub bestaat uit de volgende leden:

  Voorzitter:  Henny ten Vergert 
  Secretaris:  Erwin ten Vergert
  Penningmeester: Henk Dikken 
  Sponsoring/Pr: Hans Franken 

Oprichtingsdatum: 28 oktober 1995.  Bankrekening : ABNAmro NL15ABNA0617437688

Contributie:
€ 15,- per kalenderjaar zonder Sprachrohr-abo.
€ 25,- per kalenderjaar met Sprachrohr-abo.
(Sprachrohr: magazine Schalker Fan Club Verband)

Hoe word ik lid?

Vul het onderstaande aanmeldingsformulier helemaal in en stuur het per e-mail naar bwe@xs4all.nl. Bij voorkeur aanmeldingsformulier selecteren, kopiëren en plakken in de e-mail. Geef bij de laatste vraag aan voor welk lidmaatschap je kiest (zie boven).

Maak de verschuldigde contributie over op rekening NL15ABNA0617437688 o.v.v. je naam en "contributie". Zodra het bedrag is bijgeschreven op de rekening van BWE ontvang een informatiepakket en je eigen ledenpas. Bovendien profiteer je direct van de voordelen die het lidmaatschap biedt.

Aanmeldingsformulier
voornaam:
achternaam:
adres:
postcode:
woonplaats:
m/v:
telefoon:
mobiel:
e-mail:
geboortedatum:
Lidmaatschap met abonnement op Sprachrohr (+10 euro)?
nee ja