Stadions

WERDER BREMEN - WESERSTADION

route auto: vanuit richting Osnabrück (A1), neem afslag Arsten (56). Het Weserstadion is met borden aangegeven. Bij het stadion zijn een beperkt aantal parkeerplaatsen (P6). Vroeg aanreizen!

P+R- mogelijkheid bij afslag Hemelingen (57, eerste na Arsten). Gratis busvervoer naar stadion.

openbaar vervoer: drie tramlijnen rijden richting stadion. Vanaf het Hauptbahnhof de lijnen 2 en 10 (beide Sebaldsbrück), halte St. Jürgen-Strasse. Ca. 15 min.
Vanuit het centrum lijn 3 (Weserwehr), halte Weserstadion. Ca. 10 Minuten.
Het wedstrijdticket geldt op wedstrijddagen als vervoersbewijs voor het het openbaar vervoer van en naar het Weserstadion. Na afloop staan bij het stadion bussen naar verschillende stadsdelen gereed. ook deze zijn gratis met wedstrijdticket.

capaciteit: 42.358 plaatsen, waarvan 10.100 staanplaatsen bij Bundesligaduels. Alle plaatsen zijn overdekt.

vakken uitsupporters: in de noordwesthoek zijn de zitvakken 21 en 23 (Oberrang) en de staanvakken 22, 24 en 26 (Unterrang) gereserveerd voor fans van de bezoekende club. Een uitsupporter moet voor het stadion kan worden betreden een zeer uitgebreide lichamelijke visitatie ondergaan door de anti-terreureenheid, alias security.

bier hier: achter de uitvakken zijn een aantal bierkraampjes. Voor een café door het tunneltje de straat in en loop tussen de huizen door richting tramhalte. In deze straat een tweetal Bremen-café's.Aan het eind van de straat linksaf. Op het plein aan de overzijde zijn nog een aantal leuke Kneipen met schappelijke prijzen. Aanrader.

Faninfo Werder Bremen - FC Schalke 04 (din. 23 september 2014):

volgt binnenkort