BWE Nieuws
Activiteiten
Lid worden
Fanshop
On Tour
Busreizen
FC Schalke 04
Wedstrijden
Stadions

Fanzine B&W Info
Links
Contact


Stadions

SV Darmstadt 98 - Stadion Am Böllenfalltor

Nieder-Ramstädter Str. 170
64285 Darmstadt

capaciteit: het stadion is gebouwd in 1921. Sindsdien is er weinig veranderd. Vanwege de geldende veiligheidseisen is de capaciteit teruggebracht naar 16.500 plaatsen. De hoofdtribune kent 3.500 overdekte zitplaatsen, de enige overdekte plaatsen in het stadion. Voor fans van bezoekende clubs zijn er 400 onverdekte zitplaatsen op de Gegengerade. De rest zijn onoverdekte staanplaatsen, waarvan zo'n 1.200 voor fans van bezoekende clubs.

vakken uitsupporters:

de bezoekersvakken zijn aan de oostzijde van het stadion en is alleen over een klein bospad te bereiken. De vakken zijn niet via de hoofdingang te bereiken.
Zowel het staanvak als het zitvak zijn op de lange zijde en zijn beide onoverdekt. Zitplaatsen kosten 24,00 euro, staanplaatsen 15,00 euro.

met de auto:
A5 of A67 tot afslag "Darmstädter Kreuz", dan A672 in richting "Stadtmitte" tot aan de Rheinstraße. Borden met het voetbalsymbool volgen naar de parkeerplaatsen voor fans van bezoekende club bij TU Darmstadt.

Parkeren:
de parkeergarage (P4) is aan de Eugon-Kogon-Straße. Deze is te bereiken vanaf de Heinrichstraße. De club huurt de parkeerplaatsen van de TU Darmstadt en verlangt daarom een parkeervergoeding van 5,00 euro per auto. Een korte wandeling brengt je bij de ingang Waldkasse Nord.

met openbaar vervoer:
vanaf Darmstadt-Hauptbahnhof neem je de VIAS-Odenwaldbahn richting Groß-Umstadt/Wiebelsbach, tot halte TU-Lichtwiese. Van daar is het ongeveer een kwartier lopen naar de bezoekersingang.
Vanaf DA-Hbf rijdt tramlijn 2 direct naar de stadionhalte "Steinberg/Stadion". De wedstrijdtickets geven recht op gratis vervoer naar en van het stadion in het complete gebied van Rhein-Main-Verkehrsverbundes (RMV).Dit omvat onder meer de steden Wiesbaden, Mainz en Frankfurt.
homepage: www.sv98.de

tickets: online te bestellen op de website van de club.

bier hier: rechts naast de hoofdtribune is een fankneipe met terras waarje prima kunt vertoeven. Bij de gastenparkeerplaats op de campus is daarentegen helemaal niets te beleven. Bij de ingang en in het vak zijn voldoende eet- en drinkkraampjes.
Faninfo SV Darmstadt 98 - FC Schalke 04 (zat. 30 jan 2016, 15.30 uur):
Actuele informatie volgt.