BWE Nieuws
Activiteiten
Lid worden
Fanshop
On Tour
Busreizen
FC Schalke 04
Wedstrijden
Stadions

Fanzine B&W Info
Links
Contact


Eintracht Frankfurt - Waldstadion

vakken uitsupporters: op de oosttribune zijn de zitvakken 17, 19 en 21 (Oberrang) en de staanvakken 18 en 20 (Unterrang) gereserveerd voor fans van de bezoekende club.

route auto: vanaf A5 ( Dortmund) of A3 (Köln) tot aan Frankfurter Kreuz. Van daar is de route naar de vier parkeerterreinen met borden aangegeven.

Vanaf de binnenstad over de Mainbrug via de Kennedyallee naar Oberforsthaus. Parkeerterreinen staan met borden aangegeven.

openbaar vervoer: vanaf Hauptbahnhof Frankfurt met de S-Bahn S8 of S9 richting Wiesbaden Hauptbahnhof tot aan de halte Stadion (Sportfeld). Ca. 6 min. Op wedstrijddagen rijden trams van lijn 21 om de drie minuten naar de halte Stadion.

De wedstrijdtickets geven op de wedstrijddag vrij vervoer van en naar het stadion op alle bus- en tramlijnen van de RMV en NVV.

capaciteit: 50.300 plaatsen, waarvan 6.300 staanplaatsen bij Bundesligaduels. Alle plaatsen zijn overdekt.

bier hier: stadion ligt in een bosrijke omgeving aan de rand van de stad. Langs de weg van station naar het stadion de vele fanartikel-, eet- en drinkkraampjes. Voor een fris getapt biertje is halverwege een Eintracht-kroeg, betreden zonder away colors. Bij het stadion onder de weg door kom je in het gebied van Ultras Frankfurt (no away colors!) met een aantal fankraampjes. Voor een aansprekende horecagelegenheid reis je terug richting binnenstad. Een goede Irish pub (ook away fans) vind je tegenover het Hauptbahnhof. De wijk Sachsenhausen op de zuidoever van de Main is hèt uitgaansgebied van de stad.
Faninfo Eintracht Frankfurt - FC Schalke 04 (zo. 28 feb. 2016, 19.30 uur):
Actuele informatie volgt.