Stadions

BORUSSIA MöNCHENGLADBACH - BORUSSIA PARK

route auto: het Borussia Park is met de auto uitsluitend te bereiken via de A61 (Venlo-Koblenz). Neem de afslag Nordpark en de B320 voert je naar het stadion en de parkeerterreinen P4 en P7. Het parkeertarief bedraagt 5 euro per auto. Een plattegrond van de stadionomgeving is hier te zien.

openbaar vervoer: treinreizigers reizen het beste naar het Hauptbahnhof van Rheydt. Shuttlebussen brengen je tijdens wedstrijddagen direct naar het stadion. De rit is kostenloos en duurt 15 minuten. Iedere fan (ook zonder treinkaart) kan van deze service gebruik maken. De bussen beginnen vanaf 2,5 uur voor de wedstrijd te rijden.

homepage: www.borussia.de

capaciteit: 54.067 overdekte plaatsen, waarvan 37.922 zitplaatsen en 16.145 staanplaatsen. Bij internationale wedstrijden bedraagt de capaciteit 49.297 als de staanplaatsen naar UEFA/FIFA-richtlijnen omgebouwd worden naar zitplaatsen.

vakken uitsupporters: in de zuidoosthoek van het stadion zijn staan- (onder) en zitvakken (onder en boven) 6, 6a, 7 en 7a gereserveerd voor fans van de bezoekende club.

bier hier: het stadion ligt op een vlakte ver van de bewoonde wereld. Fans zijn bij het stadionomgeving aangewezen op de cateringkraampjes al daar. Treinreizigers die voor de wedstrijd een keurig getapt biertje willen genieten doen dit bij voorkeur in de omgeving van het station van Rheydt.

Faninfo Borussia Mönchengladbach - FC Schalke 04 (zon. 25 oktober 2015):

alle informatie voor de meereizende fans is hier te lezen.