BWE Nieuws
Activiteiten
Lid worden
Fanshop
On Tour
Busreizen
FC Schalke 04
Wedstrijden
Stadions

Fanzine B&W Info
Links
Contact


Toernooien

zon. 27 december
Toernooi Möhne Supporters

 

De Möhne Supporters (Chemnitzer FC) is een niet meer weg te denken gast op het jaarlijkse BWE-toernooi. Voor het eerst brengt BWE een tegenbezoek in het Sauerland met de deelname aan het Weihnachtsturnier van de CFC-fans. Het toernooi start om 12.00 uur in Körbecke aan de Möhnesee.

BWE-leden die mee willen spelen kunnen zich per direct melden bij Erwin per e-mail. BWE zorgt voor de shirts en broeken, jij voor geschikt zaalschoeisel. Een beetje talent is meegenomen, een sportieve geest wordt meer gewaardeerd. Kortom, iedereen die zin heeft kan mee doen. BWE zorgt voor vervoer naar Körbecke en terug.

woe. 30 december
Toernooi Wettringer Attacke 94

 

De jaarlijks terugkerende uitnodiging voor het zaaltoernooi van de bevriende fanclub Wettringer Attacke 94 is binnen. Een team van BWE speelt eind december bij de zaaltoernooi in Wettringen. Het toernooi start om 18.04 uur.

BWE-leden die mee willen spelen kunnen zich per direct melden bij Erwin per e-mail. BWE zorgt voor de shirts en broeken, jij voor geschikt zaalschoeisel. Een beetje talent is meegenomen, een sportieve geest wordt meer gewaardeerd. Kortom, iedereen die zin heeft kan mee doen. BWE zorgt voor vervoer naar Wettringen en terug.

za. 4 +zo. 5 juni 2016
Internationale BWE fanclubtoernooi

In het eerste weekeinde van juni 2016 vormen de velden van Sportclub Enschede weer het decor van het Internationale BWE fanclubtoernooi met zaterdagavond weer een spetterende feestavond.Nadere details volgen, maar hou deze zaterdag en zondag alvast vrij!

Ik wil graag meevoetballen met BWE!
Dat kan! Ieder lid van BWE kan meedoen aan het toernooi. Een beetje voetbalervaring is meegenomen doch niet noodzakelijk. Een sportieve instelling des te meer. Aanmelden en info bij Erwin: bwe@xs4all.nl.

Programma zaterdag 4 juni
13.00 uur aftrap poulewedstrijden
17.00 uur einde poulewedstrijden
20.00 uur aftrap feestavond

programma zondag 5 juni
10.30 uur aftrap verliezersronde
11.00 uur aftrap winnaarsronde
14.30 uur aftrap finale met aansl. prijsuitreiking